Kupi uz cashback

EG-U2C2A-03-MX Gembird Univerzalni 2xUSB adapter 2,1A

SKU: 8716309108638

800.00 RSD

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza 666.67 RSD .

Univerzalni USB adapter za punjenje sa 2 porta, 5V/2.1A

Preostalo proizvoda na stanju: 2 .

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 5 dana.

Više Informacija

2 ulaza: napunite dva uredaja odjednom Savršeno za punjenje prenosnih racunara Pogodno za upotrebu sa vašim iPhone, iPad i vec´inom drugih pametnih telefona i tableta Cena je za 1kom!

Univerzalni USB adapter za punjenje sa 2 porta, 5V/2.1A Inteligentno punjenje IC: osigurava najvec´u moguc´u brzinu punjenja za povezane uredaje Samo je ukljucite u zidnu uticnicu da biste napunili svoj pametni telefon, tablet i druge USB punjive proizvode Univerzalno: podržava sve USB punjive uredaje, ukljucujuc´i iPod, iPhone i iPad

Input napon: 100V AC - 240V AC 50Hz-60Hz Izlazni napon: 5V DC Izlazna struja: max. 2,1A (ukupno) Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,2W Zaštita od kratkog spoja zaštita od preopterec´enja strujom. Radna temperatura: do 40 stepeni Celzijusa

Izaberite način plaćanja.

Platite platnom karticom ili prilikom dostave. Izaberite način plaćanja.

Podrška

Ukoliko Vam je potrebna pomoć možete nas kontaktirati na office@efficient.rs.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate putem Interneta na našoj veb stranici. Takođe brinemo o sigurnosti vaših ličnih podataka i poštovanju vaše privatnosti.

Sve cene na ovom sajtu izražene su u dinarima. PDV je uključen u cenu. Maksimalno koristimo sve njegove resurse da bismo vam prikazali sve stavke na ovom mestu sa tačnim imenima specifikacija, fotografijama i cenama. Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije i fotografije predmeta na ovoj veb lokaciji u potpunosti tačni.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!